DOLAR 32,2903 0.04%
EURO 35,0361 -0.16%
ALTIN 2.477,230,46
BITCOIN 21401560,54%
İstanbul
20°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Marmaris Sahildeki Kirlilik Utandırdı

Marmaris Sahildeki Kirlilik Utandırdı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde hala yazdan kalma günler yaşanırken sahildeki kirlilik utandırdı.

ABONE OL
Şubat 19, 2023 08:48
Marmaris Sahildeki Kirlilik Utandırdı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Muğla’nın Marmaris ilçesinde hala yazdan kalma günler yaşanırken Marmaris sahildeki kirlilik utandırdı. Marmaris sahildeki kirlilik kameralara da yansıdı.

Marmaris sahilinde, deniz, güneş ve doğa keyfi için birçok aktivite sunulmaktadır. Sahil boyunca uzun bir plaj bulunmaktadır. Plajlar genellikle kumlu ve temizdir. Plajların çoğu özel plaj olsa da, halka açık plajlar da mevcuttur. Sahil boyunca birçok restoran, bar ve kafeterya bulunmaktadır. Plajların çoğunda su sporları aktiviteleri sunulmaktadır. Özellikle tekne turları, jet ski, banan boat, parasailing, scuba diving gibi aktiviteler popülerdir. Aynı zamanda, sahil boyunca yürüyüş yapmak, bisiklet sürmek ve koşmak için uygun alanlar mevcuttur.

Sıcak havaların devam ettiği bu günlerde turist akınına uğrayan Marmaris sahil turistlerin sosyal medya paylaşımlarına konu oldu. Gelen yerli ve yabancı turistler sahildeki plastik atık ve çöplerden şikayet ediyorlar.

Bölge halkı bu durumun Ege’nin incisi Marmaris’i turizmde kötü etkileyeceğinden şikayet ediyor. Bu manzaraların Marmaris’e yakışmadığını ilave ediyorlar. Bölge yetkililerini turizm kenti Marmaris’te ivedilikle göreve çağırıyorlar.

Destek almak için: https://www.marmaris.bel.tr/

Marmaris sahil için yapılabilecekler:

Marmaris sahilinde sahil kirliliği önlemek için birçok şey yapabiliriz. Öncelikle, sahil boyunca yürürken, koşarken veya bisiklet sürerken atıkları toplamak ve doğaya zarar vermemek için dikkatli olmak önemlidir.

Ayrıca, sahil boyunca yer alan restoran, bar ve kafeteryaların atıklarını düzenli olarak toplamaları ve doğaya zarar vermemeleri için uyarabiliriz.

Tatil esnasında kullandığımız plajların çevresinde atıkları toplamak için bir grup oluşturabiliriz.

Sahil kirliliği önlemek için ,sağlıklı ve sürdürülebilir bir turizm için çalışmalar yapabiliriz, bu sayede sahil kirliliği önlenebilir.

Sahil kirliliği konusunda bilinçli olmak ve sahilin temizliğini sağlamak için herkesin katkıda bulunması gerekmektedir.

Marmariste çıkan orman yangınları…

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP