DOLAR 32,2832 0.02%
EURO 35,0449 -0.14%
ALTIN
BITCOIN 21410960,06%
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Cristiano Ronaldo, bir çocuğunun hayatını kaybettiğini açıkladı

Cristiano Ronaldo, bir çocuğunun hayatını kaybettiğini açıkladı

İkiz bebek bekleyen 36 yaşındaki futbolcu Cristiano Ronaldo ile Georgina Rodriguez çifti, bir bebeğin yaşamını yitirdiğini duyurdu.

ABONE OL
Nisan 21, 2022 13:31
Cristiano Ronaldo, bir çocuğunun hayatını kaybettiğini açıkladı
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo, 28 Ekim 2021 tarihinde yaptığı paylaşımda Georgina Rodriguez’den ikiz çocukları olacağını duyurmuştu. Ünlü çiftten acı haber geldi. Ronaldo, yeni doğan ikizlerinden erkek olanın öldüğünü sosyal medyadan yaptığı açıklamayla duyurdu.

Bebeklerinin neden öldüğünü açıklamayan çift, “Oğlumuzu maalesef kaybettik. Çok üzüntülüyüz. Bu, bir anne ve bir babanın yaşayabileceği en büyük acı. Kızımızın doğumu, biraz da olsa şu anda bize güç, umut ve mutluluk veriyor… Canım oğlumuz, sen bizim meleğimizsin. Seni her zaman seveceğiz.” sözlerini kullandı.

Cristiano Ronaldo’nun kaç çocuğu var?

İlk kez 2010 yılında baba olan Ronaldo’nun, 3’ü kız, 2’si erkek olmak üzere 4 tane çocuğu var. 4 çocuktan 3’ü taşıyıcı anne tarafından dünyaya geldi.
2017 senesinde model sevgilisi Georgina Rodriguez’den Alana Martina adını verdiği kızı olan Cristiano Ronaldo’nun, aynı yıl taşıyıcı anneden ikiz çocukları daha oldu. İkiz bebeklerin annelerinin kimliği ise bilinmiyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için Veri Politikamızı / Aydınlatma Metnimizi inceleyebilirsiniz.