DOLAR 32,2786 0%
EURO 35,0377 -0.16%
ALTIN 2.472,350,27
BITCOIN 21435410,21%
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

DS World Diş Hekimliği Kongresi Başlıyor.

DS World Diş Hekimliği Kongresi Başlıyor.

Dentsply Sirona sponsorluğunda, tüm dünyada aynı isimle düzenlenen DS World Kongresi 28-30 Ekim tarihleri arasında Lyberty Hotel Lykia, Fethiye’de gerçekleşecek.

ABONE OL
Ekim 25, 2022 13:07
DS World Diş Hekimliği Kongresi Başlıyor.
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dentsply Sirona sponsorluğunda, tüm dünyada aynı isimle düzenlenen DS World Kongresi 28-30 Ekim tarihleri arasında Lyberty Hotel Lykia, Fethiye’de gerçekleşecek.

Dentsply Sirona firmasının sponsorluğunda, tüm dünyada aynı isimle düzenlenen DS World Kongresi, birbirinden değerli uluslararası konuşmacıların sunumları ve kurslarıyla, “Dijital Diş Hekimliğinde En Üstün Deneyim” teması ile 28-30 Ekim tarihleri arasında Fethiye Ölüdeniz mevkiinde bulunan Lyberty Hotel Lykia, Fethiye’de gerçekleşecektir.

Hem Tatil Hem de Bilimsel Kongre

Fethiye Ölüdeniz’in eşsiz doğası ve deniziyle bilimsel kongreyi birleştiren DS World, diş hekimleri ve ailelerine güzel bir organizasyon sunuyor. Hem bilimsel kongrede bulunup hem de denizin ve doğanın tadını çıkarabilecekler. Havaların serinlemesine rağmen bu bölgede hem hava sıcaklıkları hem de deniz sıcaklığı kasımın ortasına kadar üşütmüyor. Her şey dahil konseptiyle leziz yemekleri içinizi ısıtacaktır.

DS World Bilimsel Kongresine nasıl ulaşabilirim?

Fethiye merkezden Ölüdeniz, Hisarönü mevkiine devam edilecek. En çok karıştırılan nokta Ölüdeniz merkezdeki Lykia Hotel oluyor. Organizasyon orada yapılmıyor. Ölüdeniz’in batı çıkışından Kıdrak plajı tarafına bilenler için Kelebekler Vadisi tarafına doğru 5 km gidildiğinde sağınızda kalıyor.

Kongrede Dijital Diş Hekimliği Ön Planda

Dijitalleşen günümüzde Dijital Diş Hekimliği de ön plana çıktı. Densply Sirona’nın en son çıkardığı Primescan ağız içi tarayıcısının tanıtıldığı organizasyonda dijital diş hekimliğinin iş akışını ne kadar kolaylaştırdığı ve ölçülerin hassasiyetinin ne kadar arttığını detaylı bir şekilde vakalar üzerinden ele alıyor.

Bu konuda PrimeScan kullanıcısı Diş Hekimi Mustafa Numan Demir; “Geleneksel diş hekimliği geride bıraktığımız bu dönemde işlerin dijitalleşmesi hem hızımızı arttırırken hem de bilimsel diş hekimliğinin daha ileriye taşıyor. Kesinlikle her klinikte olması gereken bir cihaz. Günümüz artık tek seans diş hekimliğine doğru gidiyor. Daha kaliteli, daha hızlı işler çıkarmak çok keyifli.” dedi.

Ulusal Konuşmacı Yok

Kongreye ülkemizdeki onca değerli konuşmacı hekim varken davet edilmemesi üzdü. 2019’daki kongrede Erhan Çömlekoğlu gibi hekimlerimizde konuşma yapmıştı.

Konuşmacılar

Dr. Andreas Ender

Dr. Gertrud Fabel

Dr. Ian Cline

Dr. Luca Gobbato

Dr. Mischa Krebs

Prof. Dr. Pierre Machtou

Prof. Dr. Wael Att

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için Veri Politikamızı / Aydınlatma Metnimizi inceleyebilirsiniz.