DOLAR 32,2786 0%
EURO 35,0377 -0.16%
ALTIN 2.472,350,27
BITCOIN 21435410,21%
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Türkiye’nin en beğenilen sanatçıları belli oldu! Haluk Levent ilk sırada!
  • Nil Haber
  • Gündem
  • Hayat
  • Türkiye’nin en beğenilen sanatçıları belli oldu! Haluk Levent ilk sırada!

Türkiye’nin en beğenilen sanatçıları belli oldu! Haluk Levent ilk sırada!

MetroPOLL, yaptığı ankette Türkiye'nin en çok beğenilen sanatçılarını belirledi. İlk sıralarda Cem Yılmaz, Şahan Gökbakar, Haluk Levent, Sezen Aksu, Tarkan gibi isimler yer alıyor.

ABONE OL
Mart 24, 2022 12:30
Türkiye’nin en beğenilen sanatçıları belli oldu! Haluk Levent ilk sırada!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

MetroPOLL araştırma şirketi, Türkiye’nin Nabzı Mart 2022 araştırmasını açıkladı. Yapılan araştırmaya göre, Türkiye’de en çok beğenilen sanatçılara dair veriler yer alıyor. Türkiye’de en çok sevilen sanatçılar kimler? Listenin ilk sıralarında kimler var?

Metropoll araştırma şirketinin 28 ilden bin 535 kişiyi ile yaptığı araştırmaya göre Türkiye’nin en çok beğenilen sanatçısı Haluk Levent oldu. Haluk Levent, diğer sanatçılarla arasında açık ara fark oluşturdu. Sosyal yardım projeleriyle bilinen Haluk Levent, Ahbap Derneği bünyesinde birçok ihtiyaç sahibi insana destek oluyor. Ünlü sanatçı Haluk Levent, halkın yüzde 78.9’unun beğenisini kazandı.

Metropoll’ün sahibi Özer Sencar, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, Haluk Levent’in Ahbap Derneği üzerinden yaptığı destekleri işaret ederek, “Metropoll’ün şimdiye kadar yaptığı popülarite-beğeni ölçümlerinde görülen en yüksek değer yüzde 79’la Haluk Levent’e ait.” sözlerini kullandı.

Tarkan 2. sırada

78.9 oranla birinci sırada olan Haluk Levent’ten sonra, 60.7’lik beğeni oranıyla, GEÇÇEK şarkısıyla gündem olan Türkiye’nin Mega Starı Tarkan ikinci sırada yer alıyor. 3. sırada 58.2 beğeniyle Sezen Aksu, 4. Sırada 56.3 beğeniyle Cem Yılmaz, 5. sırada ise 50.6 oy oranıyla Şahan Gökbakar yer alıyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için Veri Politikamızı / Aydınlatma Metnimizi inceleyebilirsiniz.