DOLAR 32,2797 0.01%
EURO 35,0424 -0.14%
ALTIN 2.473,370,30
BITCOIN 21401100,32%
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Cumhurbaşkanının mikrofon verdiği çocuk Kılıçdaroğlu’na hain dedi

Cumhurbaşkanının mikrofon verdiği çocuk Kılıçdaroğlu’na hain dedi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Trabzon mitinginde sahneye çıkardığı çocuğa mikrofon verdi. Çocuk, CHP genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na hain dedi.

ABONE OL
Ocak 31, 2022 10:44
Cumhurbaşkanının mikrofon verdiği çocuk Kılıçdaroğlu’na hain dedi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ak Parti genel başkanı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Trabzon’daki açılış töreninde kürsüye çıkan küçük çocuk, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu için ‘Hain’ dedi. Çocuğun konuşması, Erdoğan ve çevresindekileri gülümsetti. Sahneye çıkan küçük çocuk, iktidar partisi için oy istedi.

Erdoğan tarafından mikrofon uzatılan çocuk, Kılıçdaroğlu’na hain dedi. Ardından ‘Rabia’ işareti yaparak mikrofona, “Hemen mikrofonu verin. Arkadaşlar bu Bay Kemal cumhurbaşkanı amcamın karşısında kim? O adam hain, hain. Burada adam, en iyi adam. Ona oyunuzu verin. En büyük.” sözlerini kullandı.

Kılıçdaroğlu’ndan açıklama

Ana muhalefet partisi sosyal medya hesabından olaya ilişkin, “Çocukları kirli siyasetinize alet etmeyin, onları bölmeyin, Türkiye’nin evlatlarını artık rahat bırakın. Kınıyoruz” açıklaması geldi.

Kemal Kılıçdaroğlu ise Twitter hesabından, “Lütfen küçük çocuğumuzla ilgili haberi paylaşmayın, kötü söz söylemeyin. O daha çok küçük. Ayrıca tüm örgütlerimizden istirhamımdır, duygularımıza yenilmeden, çocuk pedagojisi ne diyorsa ona uyun!” ifadelerini kullandı.

Temel Karamollaoğlu’ndan açıklama

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu sosyal medya hesabından, “Çocukların temiz yüreğini siyasetinizin kirli sözleriyle yaralamayın! Bırakın onlar saf ve masum kalsın!” ifadelerini kullandı.

Ahmet Davutoğlu’ndan açıklama

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu Twitter hesabından olaya ilişkin yaptığı paylaşımda, “Küçük çocuk, dedesi yaşında bir kişiye hakaret ediyor ve yanı başındaki büyükleri gülerek izliyor. Bu mu bizim ahlakımız? Çocukları siyasete alet etmeyin. Onların saf ve temiz yüreğini kirletmeyin.” sözlerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için Veri Politikamızı / Aydınlatma Metnimizi inceleyebilirsiniz.